Salangen-Nyheter

Ungdommens Røde Kors:

Frykter nedleggelse

Leder for ungdommens Røde Kors, Odin Johan Jøtulhaug. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN.

SJØVEGAN: 11. september holder ungdommens Røde Kors i Salangen møte angående valg og aktivitet planlegging ettersom ungdomstedet Velvet starter opp igjen.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Ungdommens Røde Kors i Salangen inviterer til åpent møte på Velve hvor det skal velges nytt styre, i tillegg til aktivitetsplanlegging for året. Ettersom de har en viss mangel på aktive medlemmer, oppfordrer leder i ungdommens Røde Kors i Salangen, Odin Johan Jøtulhaug alle som er nysgjerrige om å ta turen på møtet, helt uten forpliktelser. - Ungdommens Røde Kors velger nytt styre hvert år, og vi håper å klare å rekruttert flere aktive medlemmer ettersom vi har slitt med veldig få aktive medlemmer den siste tiden, noe som har gjort at vi frykter at vi blir nødt til å legge ned, sier Jøtulhaug.

Håper å unngå nedleggelse

Odin Johan håper at de slipper å måtte legge ned ettersom han brenner veldig for at ungdommen i kommunen skal kunne ha Velve, som er et fristed hvor de skal kunne føle seg trygg til å være seg selv, i tillegg til å være en felles arena for både aktiviteter så vel som integrering. - Jeg oppfordrer alle som ønsker å være med, komme med innspill, eller som ønsker å lære mer om både styre og Velve om å melde seg på møtet mandag, 11. september, klokken 18:00 på Velve på Sjøvegan, avslutter leder for ungdommens Røde Kors, Odin Johan Jøtulhaug.