Salangen-Nyheter

Siste finpuss før oppstart:

Full dugnad på Vasshaug

På lørdag blir det igjen full dugnad på Vasshaug skilek-anlegg. FOTO: PRIVAT.

VASSHAUG: Førstkommende lørdag blir det dugnad for å ta siste finpussen på skilek-anlegget på Vasshaug før det åpner på søndag.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse

Lørdag inviterer Vasshaug-skilek-anlegg til dugnad, og alle er velkommen til å delta når det skal tråkkes opp løype med skuter, settes opp sikkerhetsgjerder og andre småting som må gjøres før bakken kan starte opp. Hele dugnaden er ment til å ta cirka fire timer, og Hansen hinter om at det vil bli servering av kaffe til de som møter opp på ski-anlegget for dugnad førstkommende lørdag klokken 11:00.

Siste finpuss

Gjengen som drifter skilek-anlegget gjorde i fjor sommer en hel del arbeid, deriblant hadde brukte de en gravemaskin for å planere bakken. Nå står siste finpuss for tur før bakken kan åpne for publikum. - Vi har igjen å tråkke opp bakken, sette opp sikringsgjerder og å korte inn heisvaieren, forteller driftsleder Frode Hansen.

Starter opp på søndag

Selv om det for tiden ikke er overflod av snø, mener Hansen at det skal være tilstrekkelig til å kunne starte opp allerede på søndag. - Det skal bli godt å være i gang igjen, avslutter driftsleder i Vasshaug skilek-anlegg.