Salangen-Nyheter

Treningstid i Salangshallen:

- Fullbooka hele tiden

Bjarne Dahlberg ser at det kan bli trangt mellom alle de som ønsker å leie Salangshallen. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

Bjarne Dahlberg ser at det kan bli trangt mellom alle de som ønsker å leie Salangshallen. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

SJØVEGAN: Nå kan lag, foreninger og andre interesserte søke om å få bruke Salangshallen for våren 2017. Bjarne Dahlberg sier at Salangshallen er nesten fullbooka hele tiden, men alle nye søknader blir lagt opp likt med hverandre.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

To ganger i året kan man søke om treningstid i Salangshallen for høst og vår. Kulturkontoret ber lag, foreninger og andre som ønsker treningstid i Salangshallen om å sende en skriftlig søknad før siste søknadsfrist torsdag 15. desember. Lag og foreninger som har mange treningsgrupper må sende en søknad per gruppe. Bjarne Dahlberg gjør oppmerksom på at de følger de gjeldende halltildelingskriteriene ved tildeling av treningstid. - Hallen er stort sett fullbooka hele tiden, men det kan være en eller annen time innimellom. Innfrir man kriteriene for å leie hallen står alle likt, men idrett for barn og unge blir lagt vekt på, informerer Dahlberg til nettavisen.

Heltidsleie

Selv om man kan leie for enkeltbruk er det egentlig lagt opp for langtidsleie. - Du kan leie for en kveld, men det blir forhåndsvis dyrt og da skal du også være bra heldig for at det er et ledig tidspunkt den kvelden, sier Dahlberg til nettavisen.

Søknad om treningstid i Salangshallen gjøres via Salangen kommunes hjemmeside

Annonse