Salangen-Nyheter

Entrepenøren Juno-Bygg AS....

Fullfører Rema-bygget

Forleden var mannskaper fra BB Entrepenør AS på Salangsverket å fjernet utstyr på byggeområdet til Strandsenteret i sentrum. - Vi har bestemt oss for hvem som skal fullføre Rema-bygget, sier eier Egil Lynum.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

På bildet:

Mannskaper BB Entrepenør AS var forleden å fjernet utstyr på Strandsenteret-tomten.

Det har vært lenge uklart hvem som skal stå for den videre byggingen, og ferdigstillelsen av Strandsenteret 2, der butikken Rema 1000 i dag holder til i lag med Vinmonopolet. - Vi er i sluttforhandlinger med entrepenørselskapet Juno-Bygg AS, sier eier av bygget og eiendommen Egil Lynum til nettavisen. I løpet av en måned håper Lynum at byggeaktiviteten kan være i gang på tomten. - BB Entrepenør var ikke billigst blant de aktørene som leverte inn anbud på ferdigstillelsen. Vi har ikke råd til å subsidiere flere millioner i mellom, for at de skulle få jobben, sier Lynum bestemt. Han er i Russland når nettavisen får en prat med han.

På bildet:

Mannskaper fra BB Entrepenør rydder tomten etter arbeidet som har vært gjort tidligere.

Glad for enighet

Lynum er veldig glad for at man nå har blitt enige med Juno-bygg om ferdigstillelsen. - Det er godt at vi er blitt enige med dem om en fornuftig pris på jobben. Vi tapte masse penger på konkursen som var i Bendiktsen & Aasen i fjor, forteller Lynum. Han håper at aktiviteten rundt salget av leiligheter i Rema-bygget nå vil fortsette like godt i framtiden. - Vi har mange leiligheter i det nye bygget som skal bli ferdigstilt i tilegg til at vi har ledige butikklokaler i bygget, sier Lynum. Han synes utviklingen på Sjøvegan for tiden er svært spennende.

Alle foto: Jon Henrik Larsen