Salangen-Nyheter

Salangen Frivilligsentral trekker folk:

Fullt hus på basar

Inger Eriksen, Liv Haugseth og May Eriksen står i grøtkokinga. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN.

SJØVEGAN: I går var det påskebasar på Salangen Frivilligsentral. Det var stort oppmøte av folk som kom for å drikke kaffe, spise grøt og oppleve litt spenning gjennom lodd- og åresalg.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Det var i går fullt av folk inne på Salangen Frivilligsentral sine lokaler på Ryet hvor Salangen Frivilligsentral hadde invitert til påskebasar. På kjøkket sto Inger Eriksen, Liv Haugseth og May Eriksen som var travelt opptatt med å koke grøt. - Vi gjør det for å skape trivsel, vi pleier å koke både rømmegrøt og risengrynsgrøt som er veldig populært blant folk, forteller styremedlem i Salangen Røde Kors, May Eriksen til nettavisen.

Det var mye fint de hadde på påskebasaren på SAFA i går onsdag. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN.

Fullt hus er vanlig

Det er ingen tvil om at påskebasaren til Salangen Frivilligsentral trekker folk. - Det er vanskelig å finne plass å sitte, men det er jo kjempeflott at det er så fantastisk oppmøte, forteller nestleder i Salangen lag av LHL, Hans Nicolaisen. Han legger til at det ikke er uvanlig at det blir fullt hus på slike arrangementer.

Folket sitter spent å venter før loddtrekningen skal starte. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN.

Planlegger aktivitetsrom i kjelleren

Videre forteller Nicolaisen at de nå jobber med å få til et lite håndverker verksted nede i kjelleren i huset til Salangen Frivilligsentral. - Vi i LHL prøver å få til et lite aktivitetsrom her i kjelleren hvor folk kan drive med litt snekring eller håndarbeid, vi er så langt tidlig i startfasen, men om folk er interessert ønsker vi gjerne at folk tar kontakt. Vi tenker også å kanskje gjøre noe for funksjonshemmede og slagrammede, avslutter nestleder Nicolaisen.