Salangen-Nyheter

Flere hjul på veien:

Furuly Turbuss i vekst

Her er den nye Setra- bussen som Furuly Turbusser har kjøpt brukt i Alta. FOTO: FURULY TURBUSSER

BRANDVOLL: Det gamle og ærverdige Bardu- selskapet Furuly Turbuss vokser og investerer for å møte økt etterspørsel. Ny turbuss er nå klar til nye oppdrag!.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Furuly Turbuss har investert i ny turbuss av merket Setra og daglig leder Bjørn-Tore Furuly forteller til nettavisen at den stadig økende etterspørselen etter tjenestene deres gir dem grunnlag til å investere i en nesten helt ny turbuss av god kvalitet.

Voksende 73-åring

Det er ingen tvil om at selskapet benyttes av hvermannsen. - I dag har Furuly Turbuss 30-35 faste daglige oppdrag i form av skoleruter, flybuss til og fra Bardufoss flyplass samt militære kjøreoppdrag. Selskapet har 15-16 ansatte på lønningslisten og har stadig behov for timesjåfører utdyper daglig leder. Furuly Turbuss er en familiedrift som hadde sitt opphav i 1946 da Mikal Olai Furuly kjøpte en Opel Blitz og begynte å kjøre skoleruten, sier Bjørn Tore Furuly til nettavisen.

Furuly Turbuss AS sin daglige leder, Bjørn Tore Furuly forteller det er nødvendig og investere i en ny brukt buss. 

Ikke ferie i juni og august

Nord-Norge vokser hele tiden som turistmål og dette merkes også for Furuly Turbuss.- I tillegg til faste oppdrag kommer det stadig etterspørsel og oppdrag innen turkjøring i inn- og utland og cruisekjøring i Tromsø, Narvik og Lofoten. Etter hvert har juni og august måned utviklet seg til å bli selskapets travleste periode, sier Bjørn- Tore Furuly, som ser frem til å kunne tilby nye og gamle kunder nok en kvalitetsbuss til turer på lengere og kortere distanser, avslutter Furuly.