Salangen-Nyheter

3 lag fra 1. div møtes:

Futsaldag i hallen

Trener for SIF Futsal, Brage Nygård håper på stort engasjement under futsaldagen den 25. november. ARKIVFOTO: JON HENRIK LARSEN.

SJØVEGAN: Den 25. november arrangeres det futsaldag i Salangshallen. Her møtes 1. divisjonslagene Salangen, Skånland og Nordpolen for å spille tre kamper.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse

Det er første året Salangen stiller med 1. divisjonslag i "futsal", laget er bestående av tolv spillere. "Futsal" er et flott tilbud for de som ønsker spille fotball vinterstid. Det er da ikke rart at dette er en meget utbredt sport i Nord-Norge. Til vanlig arrangeres de kamphelgene i Tromsø, men trener for SIF "Futsal", Brage Nygård forteller det blir spennende at de nå skal møtes i Salangshallen.

Tre kamper

Det er i alt tre kamper som skal spilles denne lørdagen, men Nygård forteller at de nå jobber med å få flere lag til å møte opp for å kunne spille kamper i mellomtiden, ettersom det blir mye dødtid mellom førstedivisjonskampene. - Første kampen spilles klokken 13:00 og siste starter klokken 17:00, hver kamp er på to ganger tjue minutter, så det er derfor ønskelig med litt aktivitet i hallen mellom disse kampene også, opplyser Brage Nygård til nettavisen.