Salangen-Nyheter

Tre dager igjen av året 2014:

Fyrverkerisalget er igang!

Morten Andersen (t.v) og Tone Jensen Steinsund på Maxi Miljø er begge glade for at fyrverkerisalget endelig er i gang. FOTO: JON HENRIK LARSEN

SJØVEGAN: Fyrverkerisalget er godt i gang i Salangen. Hos Maxi Miljø (bildet) starta salget lørdag, og folk strømmer til for å sikre seg fyrverkeri til nyttårsfeiringen.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

De som trodde at vi salangsværinger kom til å spare på pengene i år, og ikke kjøpe fyrverkerier - tar skammelig feil. Etter det nettavisen kjenner til bruker en salangsværing i snitt rundt 700,- kroner på fyrverkerier hvert år. - Man får mye opplevelse for pengene med dagens fyrverkerier. De er utrolig vakker mange av de vi har her. Men folk må være tidlig ute for å sikre seg de gode fyrverkeripakkene vi har, reklamerer Morten Andersen forsiktig.

Prøveskyting

Hver dag i romjula i tidsrommet fra klokken 15.00 til 16.00 er det prøveskytting av raketter på baksiden av Felleskjøpet på Sjøvegan. - Vi tester fyrverkerier slik at folk får se hva de kan kjøpe, og hvordan de tar seg ut. I tilegg tar vi tiden på hvert enkelte produkt, for å kunne time det i forhold til å bruke det i hvert produkt på årets fyrverkerishow på nyttårsaften her i sentrum, avslutter Andersen.