Salangen-Nyheter

Revylag på Andørja klar for premiere lørdag

Galskapen vil være løs!

Revylaget 16 gale og en rett på Andørja er lørdag klar med premiere på forestillingen "Negativ men positiv"..

Revylaget 16 gale og en rett på Andørja er lørdag klar med premiere på forestillingen "Negativ men positiv"..

Etter en lang periode uten humor og revyforestillinger, er revylaget 16 gale og en rett på Åndervåg på Andørja klare for premiere på et helt nytt revyshow. 

Publisert:

Annonse
Annonse

Revylaget er faktisk det første humorlaget i bygda som presenterer galskap fra scenekanten etter at kommunen og landet forøvrig har gått igjennom en heftig pandemi med nedstegning og lite offentlige arrangementer.

Revysjef Harald Holte forteller at det er godt å endelig kunne komme sammen igjen og skape galskap og glede, og selvsagt mye latter.

- Ja, det er deilig! Vi har øvet og øvet og flirt og hatt det kjempeartig kan du tro. Har vært litt nervepirrende med at det har vært korona, arbeid og annet fravær blant medlemmene, men etter siste revyøving begynner jeg å se lyst på det, sier Holte til nettavisen.

Hvem er den rette?

Internt i revylaget er det ingen som kan fortelle ovenfor nettavisen hvem som er den gale eller den fornuftige personen. Men showet som skal presenteres lørdag har fått navnet

"Negativ men positiv".

Revysjef Holte kan røpe litt av det som publikum kommer til å få oppleve på Åndervåg ungdomshus lørdag kl. 19.30.

- Det blir alt fra ledebil, korona, karantene, utbygging på Engenes, lege-sketsjer og mye mer, avslutter Holte med et smil.