Salangen-Nyheter

Null protest:

Gammelt er best

Leder av Frivilligsentralen i Salangen, Anna Aglen Løkse er fornøyd med årets oppmøte på BruktBua. FOTO: JON HENRIK LARSEN

SJØVEGAN: Brukt og gammel julepynt er blitt mer og mer populært for hvert år, og dette legger Frivillighetssentralen i Salangen godt merke til. Tidligere denne uken arrangerte de årets siste "BruktBue- salg".

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse

Tirsdag kveld hadde sentralen sitt siste julesalg på bruktbua for i år. I bua var det dekorert vinduer og hyller med brukt og gammelt julepynt. Selv om pynten drar på årene ser de likevel nokså velstelte ut. Da kvelden var over lukket de dørene med noe julepynt som stod igjen på hyllene. - Det har vært en del innom og det har vært kjempekoselig. Vi har fått så mange positive tilbakemeldinger. Nå er det dessverre slik at dette var siste sjansen for i år, men vi kommer til å ha flere kveldsåpent i det nye året, men da er det vel ikke julepynt på hyllene. Jeg trur mer gammelt er på tur inn, flirer leder av Frivillighetssentralen i Salangen, Anna Aglen Løkse til nettavisen.