Annonse
Salangen-Nyheter

Revylag på Andørja klar for premiere lørdag:

Går en lystig kveld i møte

Revylaget 16 gale og en rett på Andørja er i kveld lørdag klar med premiere på forestillingen "Det går mot lystigere tider med 16 gale og èn rett...og slett".
 Foto: Jon Henrik Larsen

Revylaget 16 gale og en rett på Andørja er i kveld lørdag klar med premiere på forestillingen "Det går mot lystigere tider med 16 gale og èn rett...og slett". Foto: Jon Henrik Larsen

De har øvet og øvet på alle revynummer. I går fredag var generalprøven, og den satt slik den skulle. I kveld lørdag er revygruppa "16 gale og en rett" klar for ny revy.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

Stedet er ungdomshuset i Åndervåg på Andørja. Inntektene av revyen og kafe-salget går til ungdomslaget Yggdrasil, og for å kunne drive ungdomshuset i bygda.

Gjengen på totalt 13 personer, som utgjør årets revy av "16 gale og en rett" er mer en klare for å vise siste innøvd galskap til sitt publikum.

- Dette er en spiller ny revy. Innslagene er skrevet av gruppas medlemmer. I tillegg har vi leid inn to prisvinnende innslag fra andre revylag som vi skal presentere, dog med noen små lokale tilpasninger, sier Geir Arne Ekman i revylaget.

Han understreker at publikum kan forvente seg skråblikk på både lokale og nasjonale hendelser.

- De skal få være med på historiske begivenheter og de skal få møte personligheter som de nok ikke har forventet å treffe på i Åndervåg på en lørdagskveld, sier Geir Arne og ler godt.

Nytt tilskudd i revyen

Revy er artig og spesielt øvingene, om vi skal tro revylaget i Åndervåg rett. Nå har de også fått nye medlemmer som skal stå på scenen lørdag.

- Vi har fått to nye debutanter med på årets revy. Ungdomslaget Yggdrasil sørger for kafesalg før revyen og i pausen og de arrangerer premierefest med live musikk etterpå. Revyen starter kl 19.00 i kveld, men vi åpner dørene kl 18.00. I år blir det bare én revy, så om folk vil se revyen blir det med denne ene muligheten, avslutter Geir Arne Ekman i revylaget.

Se videoreportasje som var laget etter revyen 26.mars i 2022:

Annonse