Salangen-Nyheter

Storslått billettsalg for Lyden av Astafjord:

– Går så det hyler!

– Det går unna så det hyler, sier Mortensen fornøyd. Det er tretten artister fra Astafjord regionen som er listet på plakaten, og Geir-Ove sier at dette er

– Det går unna så det hyler, sier Mortensen fornøyd. Det er tretten artister fra Astafjord regionen som er listet på plakaten, og Geir-Ove sier at dette er

TENNEVOLL: For noen uker siden la Lavangen Liv & Røre ut en teaser video som hintet om at de brygget på noe stort. Arrangementet Lyden av Astafjord har allerede fått en stor tilhengergruppe, og artistlisten ser mer enn lovende ut.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

Søndag ble billettene til Lyden av Astafjord lagt ut for salg, og på under ett døgn har over 300 meldt interesse for arrangementet. Primus motor for Lavangen Liv & Røre, Geir Ove Mortensen forteller at han er overveldet over dette. – Det går unna så det hyler, sier Mortensen fornøyd. Det er tretten artister fra Astafjord regionen som er listet på plakaten, og Geir-Ove sier at dette er "state of the art" av artister fra området. – Det ble tretten band i denne omgangen og alle var svært positiv til å være med på dette og sa ja med en gang. Vi kunne sikkert fått til 25 band for det har vært mange som har henvendt seg og vist interesse i ettertid, sier Geir-Ove Mortensen.

Søker flere sponsorer

For tiden er Mortensen i full gang med å få på plass sponsorer til arrangementet. – Den lille snøballen som dette startet som har nå rullet å blitt ganske stor. Dette er blitt et ganske stort og omfattende arrangement, så jeg oppfordrer alle som ønsker å sponse på det lokale kulturlivet om å melde seg. Jeg håper å få med både kommunene og næringslivet på dette spleiselaget, sier Mortensen.

Alle er gira

Geir-Ove forteller at de har en lukket tråd på Facebook hvor band og arrangører kan utveksle informasjon, og han kan understreke at alle artistene er gira og ser frem til arrangementet og at de jobber hardt med å finpusse på sine set-lister. – Alle kommer til å toppe låtene sine, dette kommer til å bli en "heldundranes" aften i Lauvhallen, understreker primus motor for Lavangen Liv & Røre, Geir-Ove Mortensen.

Blant artistene på plakaten finner vi blant annet:

Stormbringer

Shine On

Allegro

Hearland

Tribute to Queen

Steffen og Håvard

Knut Erik Østgård

Top Coat

Mona Digre

Vendettas

Cowboyhatt

Løslatt

Surkluggan

 

Annonse