Salangen-Nyheter

Flere lokale reiselivsaktører:

Går sammen for vekst

Tor Lyngmo og Fjellkysten Gjestehus går inn i bedriftssammenslutningen Istindland. FOTO: JON HENRIK LARSEN

SJØVEGAN/TENNEVOLL: Tor Lyngmo og Fjellkysten Gjestehus går sammen med flere reiselivsbedrifter i regionen og danner bedriftssammensluttningen Istindland.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Sist oppdatert: 21.05.2014 kl 00:00

ANNONSE
Annonse

Målet er å samarbeide om opplevelser for besøkende fra Nord Norge, Norge og utenlandske turister. Bedriftssammensluttningen består av lokale reiselivsaktører som Bardufoss hotell, Fjellkysten, Polar Park, Villmarkstur, Fjellguiden Altevatn og Auroralin. Hele sammensluttningen presenteres i dag tirsdag på en pressekonferanse på Bardufoss Hotell. - Vi går sammen for å gi familie og bedrifter opplevelser i Indre- og Sør Troms. Istindland blir et varmemerke!, sier en tydelig fornøyd Tor Lyngmo ved Fjellkysten Gjestehus til nettavisen.

Innovasjon Norge med på laget

Samarbeidet som nå inngås er et resultat av FRAM- programmet til Innovasjon Norge. Programmet har tilført bedriftene verdifull kunnskap, og det er bygd nye relasjoner som har resultert i et verdifullt nettverk bedriftene imellom. - I dag tirsdag skal vi ha et kick-off for dette varmemerket og lansering av våre sommeropplevelser i Istindland, sier en tydelig spent Tor Lyngmo til nettavisen.