Salangen-Nyheter

Gutter med innsamlingsprosjekt:

Går til en god sak

Daniel Iversen Hansen (t.v.), Mathias Pedersen og Mats Hokland. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

Daniel Iversen Hansen (t.v.), Mathias Pedersen og Mats Hokland. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

SJØVEGAN: Elever ved 2IKA ved Sjøvegan videregående skole har et prosjekt for å samle inn penger til en god sak. Mathias Pedersen, Mats Hokland og Daniel Iversen Hansen har valgt å gi penger til aksjonen «Mat til Syria».

Publisert:

Annonse
Annonse

Elevene ved 2IKA ved Sjøvegan videregående skole skal ha et prosjekt der de skal samle inn penger til en god sak.  En gruppe har valgt å samle inn penger til aksjonen «Mat til Syria» i samarbeid med Røde Kors. - Det var et stort spørsmål om hva vi skulle velge, da var det dette prosjektet som passet best til oss, sier Mathias Pedersen til nettavisen.

Elektronisk innsamling

Guttene har søkt om å få en elektronisk innsamlingsbøsse via Røde Kors der folk som vil kan besøke nettsiden og donere en liten sum. - Det er vanskeligere å gå rundt med en ordinær bøsse på grunn av at det er så få som har småpenger i dag. Vi tenker at vi også skal selge kaker utenfor Rema 1000, sier Mats Hokland. Dette er bare starten av prosjektet og guttene venter egentlig bare på svar i fra Røde Kors, men de regner med at nettsiden vil være oppe allerede denne uka. - Det som kan bli et problem er at vi har eksamen i den uka, sier Mathias Pedersen.

Annonse