Salangen-Nyheter

Gro 4H i Salangen:

Gårdsglede for ungan

Haugvang gård er en godkjent 4H gård

HAUGVANG: Blant de mange 4H gårdene som eksisterer i Norge, finner vi også Haugvang gård som ligger i Salangen. Der skal det arrangeres åpen gård førstkommende søndag med god mat, aktiviteter og mulighet til å hilse på dyrene.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Haugvang 4H gård  på Sjøvegan arrangerer i samarbeid med Gro 4H og Salangen Røde Kors åpen gård på søndag, 16.september fra Kl. 12.00-15.00. – Der vil det bli muligheter for å se på dyrene, på det som dyrkes på gården og få høre om gamle gårdstradisjoner, forteller Sonja Svane Johansen til nettavisen. Videre forteller hun at det blir salg av gårdsprodukter og kafé med salg av sveler, kaffe og grønnsaksuppe laget av hjemmedyrkede grønnsaker Haugvang gård. Det blir også aktiviteter i form av blant annet natursti med spørsmål fra landbruk og flere ting som er tilpasset folk i alle aldre.

Det blir også mulighet til å hilse på disse flotte dyrene. FOTO: PRIVAT

Vise fram landbruket

Norge har i dag underkant av 50 4H gårder rundt omkring i landet. – For Haugvang gård er det en flott mulighet til å få vist fram landbruket, samtidig som man arrangerer en dag som store og små kan få mulighet til å både kose med dyrene, smake på lokal mat og delta på diverse aktiviteter. Det koster 200 kroner for en familie og 100 kroner for enkeltpersoner. Det vil bli trekning på billetten med flott premie på slutten arrangementet, avslutter Sonja Svane Johansen til nettavisen.