Salangen-Nyheter

Nordnorsk Villmarksmesse i helga

Garsnes og Millionfisken representert

Ronny B. Jensen (bildet) brukte helga si til å promotere Salangen og mulighetene med kommunen på Villmarksmessa- 2008. - Jeg synes det er trivelig å møte folk, men det blir litt vanskelig å få spist litt når man er alene her, sier Jensen.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

På bildet:

Ronny Jensen på sin respektive stand under årets villmarksmesse.

I år som i fjor var Salangen representert med en egen stand under årets nordnorske villmarksmesse i Bardu. I år var det Ronny Jensen som tok seg av pratingen og profileringen av vår vakre kommune. - Jeg står her og forteller folk om Garsnes hyttefelt og mulighetene der, samtidig som jeg forteller om Millionfisken og tar påmeldinger til den, sier Ronny Jensen når nettavisen tar en tur innom hans stand. Han har god tro på det å stå på en messe og markedsføre ulike produkter. - Du prater jo med folk og så er det om å gjøre å få dem interessert i det som du prøver å selge eller promotere, sier Jensen.


God besøkstall

Helga for Ronny gikk veldig fint. I løpet av hele messa hadde han fått bringet ut budskapet til mange forbipasserende som stoppet innom hans lille stand. Det var ikke bare Ronny som var fornøyd med helga. Også messearrangørene av årets Villmarksmesse var fornøyd. Terje Furuly som var messegeneral kunne se tilbake på gode besøkstall på søndagskvelden, for rekordene fra fjoråret var solid slått i år.

Foto: Jon Henrik Larsen

Annonse