Annonse
Salangen-Nyheter

Inviterer til en rockeaften:

Garsnesbaluba og viserock

Viseklubben Baluba inviterer folket til en hyggelig aften på Garsnes Brygge.

Viseklubben Baluba inviterer folket til en hyggelig aften på Garsnes Brygge.

SJØVEGAN: Viseklubben Baluba arrangerer en konsert på Garsnes Brygge 6. august. Det kommer artister helt i fra Tromsø og Dyrøy som skal være med. Baluba skal også stille opp med egne rockelåter.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

Selv om det for mange er tid for å ta det med ro og slikke sola når den endelig titter fram mellom skyene, så tar ikke viseklubben Baluba noe ferie. De ønsker alle velkommen til en sommerkonsert ved fjorden på Garsnes Brygge første uka i august, hvor blant annet Laurits Dalseth og Hallgeir Hansen fra Dyrøy kommer for å dele både viser og sanger. De er så klart ikke de eneste som blir å komme til konserten. DantheManBand fra Tromsø kommer for å rocke opp konsertkvelden, og viseklubben Baluba skal også komme med noen egne innslag, og bardudølingen Tom Meyer skal stå for at lyden blir god.

Månedlig konsert

Medlem i Viseklubben Baluba, Eli Helene Johannessen kan fortelle at hun ser frem til konsertkvelden om 2 uker. - Vi har øvd på et nytt reportuar, og vil nok overraske litt på arrangementet i august, sier hun fornøyd til nettavisen. Hun legger til at de står på med å ha minst én konsert i måneden hvor de enten er med på å synge og spille, eller arrangerer for andre. - Den månedlige konserten er viktig å ha, og vi vil gjøre det så interessant så mulig. Jeg håper at det kommer mange folk og hiver seg med på Garsnesbalubaen, sier Johannessen til nettavisen. Hun legger til avslutningsvis at det går ann å kjøpe billetter på forhånd på Narvesen i Sjøvegan.

Annonse