Salangen-Nyheter

Sjøvegan- sentrum er opplyst:

- Gatelysene er alle tiders

Mary-Anne Winstanley (innerfelt) er kjempefornøyd med at Sjøvegan sentrum har fått god belysning. Hun mener det ikke bare er med på å trekke folk til området, men at det også pynter alt opp på en naturlig måte. FOTO: ALEKSANDER WALØR

SJØVEGAN: Mørket har senket seg ned over Salangen, og det første snøfallet har ballet kommunen inn i et hvit pledd. Aller først var det altfor mørkt, men etter at belysningen kom i sentrum av Sjøvegan ble det vakkert.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Sesongen for lange lyse dager, og midnattssol er for lengst over, og det er nå på tide å ønske velkommen høst - og vintermørket for fullt. For de som skulle ferdes i sentrum av Sjøvegan, kunne dette i sin tid føre til visse utfordringer, for lampene i sentrum lyste ikke opp på grunn av en defekt strømkabel. Den ble fikset av JM Jensen Maskin AS i oktober, og nå kan salangsværinger og besøkende se det flotte resultatet.

Den varme fargen fra lampene er en flott kontrast til den ellers kalde luften i overgangen til vinteren. FOTO: ALEKSANDER WALØR

Godt opplyst

Blant dem som mener dette er fint, er Mary-Anne Winstanley som påpeker hvor flott det har vært å få lysene opp igjen. - Det er alle tiders. Det er supert å ha dem på igjen, etter de lange periodene hvor det var helt mørkt, forteller Winstanley som synes det er bra at det gjøres tiltak for at det skal se fint ut i sentrum. Nå som vi er kommet til november, er det lett å minnes om at det ikke er så lenge igjen til juletidene, og det gleder Winstanley seg voldsomt mye til. - Det er fint å få lyst opp sentrum, og snøen gjør det enda penere, men nå er det ikke lenge igjen til julepynten kommer opp og gjør det enda mere lyst. Man blir jo som et barn igjen når det skjer, avslutter Winstanley og ler.