Salangen-Nyheter

Fra kjærestepar til ektepar:

Gift der de møttes

Det var en spesiell stemning i lokalene når Sylvi og Viggo gav hverandre sitt ja i kafelokalene til Kåre på Kaia på Sjøvegan.

Det var en spesiell stemning i lokalene når Sylvi og Viggo gav hverandre sitt ja i kafelokalene til Kåre på Kaia på Sjøvegan.

SJØVEGAN: Lørdag 30.desember skjedde det noe helt spesielt på kafeen "Kåre på Kaia" på Sjøvegan. Det er ikke hverdagskost at folk sier "Ja" til evig ekteskap i kafelokalene.

Publisert:

Annonse
Annonse

Sylvi Hansen, tidligere Samueljord (48) og Viggo Hansen (47) har vært sammen i kjærligheten siden de møttes tilfeldig på kafeen Kåre på Kaia på Sjøvegan i påska i 2012. Årene har gått, og etterhvert har trangen om å gifte seg, og sverge evig troskap til hverandre skridet frem. Som sagt, så gjort. Lørdag 30.desember ble Sylvi og Viggo viet i kafelokalene på Kåre på Kaia. - De møttes her den gangen. Og når de spurte innehaverne av Kåre på Kaia om det var greit om de kunne bli viet i lokalene, så var det bare positivitet hos Dina og Andreas Bay. De sa det hørtes artig ut, og at de måtte få det til, sier forlover til Sylvi Samueljord, Reidun Jørgensen til nettavisen.

Forlovere og brudepar var samlet til bilde etter vielsen. F.v Reidun Jørgensen, Sylvi Hansen, Viggo Hansen og Ted Okstad.

Foran presten

Det var prostiprest Per Gustav Nilsen som foretok vielsen av de to skjønne menneskene. Viggo har kjent Per Gustav som nabo igjennom mange år, så derfor ble han spurt om å ta det ærefulle oppdraget med å vie kjæresteparet. De begge liker vinteren, og hadde et sterkt ønske om et vinterbryllup, derfor ble vielsesdatoen lagt til 30.desember. Kafeen ble stengt for offentligheten i to timer på morgenen lørdag mens vielsen foregikk. Det var to glade mennesker som kom stivpyntet ut fra kafelokalene etter vielsen, og kunne erklære seg som rette ektefolk, og som herr. og fru. Hansen.

Selskapligheteter

Etter at vielsen var ferdig på Kåre på Kaia, bar det avgårde til Indregård grendehus der festen skulle være for de to. Ted Okstad og Reidun Jørgensen som var forlovere, gjorde en kjempejobb med å støtte brudeparet på den store dagen. Det hele ble en svært så minnerik dag for de to som nå har sverget evig troskap til kjærligheten...

Annonse