Salangen-Nyheter

Nytt partnerskap mellom avfallsaktørene:

Gigantene ekspanderes

Kenneth Hågensen (t.v), Kirsti Hienn, Halvar Hansen, Tore Andreassen, og Are Lorentsen etter signeringen.

Kenneth Hågensen (t.v), Kirsti Hienn, Halvar Hansen, Tore Andreassen, og Are Lorentsen etter signeringen.

SJVØEGAN: I en pressemelding kunne Perpetuum og Hålogaland Resursselskap bekrefte at de vil inngå i en strategisk samarbeid og eierskap i tiden fremover. - Sammen vil vi kunne utvikle nye tjenester som vi hittil ikke har hatt kapasitet til å få etablert, sier styreleder i HRS Miljø, Kirsti Hienn.

Publisert:

Annonse
Annonse

I går kunne Perpetuum og Hålogaland Ressursselskap, to av avfallsaktørene i Nord-Norge, bekrefte at de vil inngå et krysseierskap og ett tett strategisk samarbeid innen håndtering av næringsavfall og farlig avfall. Eierskapet blir strukturert slik at Perpetuum AS trer inn som minoritetseier i datterselskapet HRS Miljø AS med den motytelse at HRS Miljø AS trer inn som minoritetseier i Perpetuum AS sine datterselskaper, Perpetuum Miljø AS og Perpetuum Mobile AS.

Større fagkompetanse

Samarbeide vil sikre bredere og utvidede tjenester. Styreleder i HRS Miljø, Kirsti Hienn ser veldig positivt på utviklingsmulighetene for fremtiden. - Det er naturlig for oss å søke strategisk partnerskap med Perpetuum. Vi opererer dels på ulike geografiske områder og med ulike tjenesteprodukter, men for virksomheten i vårt næringsselskap HRS Miljø AS vil særlig fagkompetansen som Perpetuum over tid har bygget opp innen farlig avfall bidra til at kundene i større grad kan tilbys totalleveranser, sier Hienn.

Alliansepartnere

- For å kunne håndtere næringsavfall på best mulig måte er vi avhengige av gode og langsiktige samarbeidspartnere. Vi mener samarbeidet med HRS er riktig og nødvendig for å supplere egen virksomhet, slik at vi kan svare på etterspørselen i markedet om mer komplette avfallstjenester. Med HRS Miljø AS som alliansepartner sikrer vi økt tilgjengelighet og kapasitet, noe som vil være en merverdi for kunde, sier Are Lorentsen, adm.direktør i Perpetuum AS avslutningsvis i pressemeldingen.