Salangen-Nyheter

Sport1 arrangerer damenes uke

Gir damer egen uke

Brita Sagrup og Ronny jensen inviterer til Damenes uke. FOTO: TIRIL HELLAND AARØ

SJØVEGAN: I går på fredag var det kvinnedagen og i den anledning ønsker nå Sport 1 på Sjøvegan velkommen til "Damenes Uke" i butikken neste uke.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Sport1 har flere år på rad gjort litt rundt 8.mars og kvinnedagen. -Vi har hatt langåpent med damenes aften med mozell i champagneglass og litt aktiviterer, og det er dette som inspirerte oss i år til å ha damenes uke, sier daglig leder Brita Sagerup i Sport1.

Forskjellige aktiviteter

-Tiden før påske kan være litt stille så da må vi finne på litt gøy for kundene i områder, sier Sagerup. I år vil Sport 1 kjøre det litt lenger enn èn dag, så hele neste uke blir det ulike aktiviteter i butikken. - Det vil være forskjellige tilbud hver dag som er rettet mot kvinner og noen aktiviteter, så vi håper så mange som mulig vil komme innom. Selv om det er damenes uke er alle velkommen, sier Sagerup. - Fredag 15.mars vil vi også ha langåpent med skismørekurs, kurset er for alle enten nybegynner eller viderekommende og starter klokken 18.00, forteller Sagerup. Sport1 har fått Kurt Jan Kvernmo til å holde kurset sammen med de som jobber på Sport 1. - Dette kurset har vært veldig populært når vi har kjørt det tidligere, sier Sagerup.

Langsiktig

Sport1 håper at de kan få til noe langsiktig med damenes uke. - Vi håper vi kan få til noe på denne tiden hvert år, ikke nødvendigvis damenes uke, men en uke med aktivitere i butikken og sentrum ellers. Denne tiden av året er rolig i vente på påske og sesongskifte, så det er flott å gjøre noe sånt når sola har kommet frem igjen, sier Sagerup.

Påfølgende uke er det damenes uke på Sport1. Sagerup presiserer at alle er velkommen selv om fokuset er på damene.