Salangen-Nyheter

Må bytte lokaler:

Gir plass til skolen

- Den nye plasseringen er ikke permanent, men fungerer fint for kommunestyrets siste møte for i år, forteller kultursjef i Salangen, Kurt Jan Kvernmo (innerfelt). FOTO: ALEKSANDER WALØR

SJØVEGAN: Det siste kommunestyremøtet i Salangen kommune skal skje nå torsdag, men det har kommet en liten endring i planene, for kommunestyremøtet skal den siste omgangen holdes i en annen lokale.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Kommunestyremøter holdes normalt sett en gang i måneden, utenom fellesferien. Her i Salangen har møtene alltid tatt plass i kinosalen på Salangen kulturhus, men tidligere denne uken ble det sluppet ut en melding om at salangsværinger denne omgangen må være oppmerksom på at kommunestyremøtet skifter lokale.

Dobbeltbooket

 

Kultursjef i Salangen, Kurt Jan Kvernmo forteller til nettavisen at kulturhuset var dobbeltbooket, der kommunen og skolen ønsket å bruke hallen samtidig. - Skolen har et prosjekt på kulturhuset som de skal gjøre på torsdag. Ordfører i Salangen, Sigrun Wiggen Prestbakmo så etter andre alternativer, og det viste seg at kafédelen av Salangshallen kunne brukes til møtet istedenfor Kulturhuset, forteller Kvernmo til nettavisen, og legger til at dette ikke blir permanent. - Dette gjelder kun det siste møtet de har for i år. Selv om de sitter i en kafé, blir de å ta godt om sakene på den siste innspurten, avslutter Kvernmo til nettavisen og ler.