Salangen-Nyheter

Har driftet kiosken i Sjøvegan i 11 år:

Gir seg med Narvesen

Til sommeren går Dag Sæthers kontrakt ut med Reitan og Narvesen kjeden, og etter det blir han å gi seg. Sæther har drevet kiosken siden 2008, og håper kiosken vil forbli etter hans kontrakt opphører.

SJØVEGAN: Til sommeren går Dag Sæther sin driftskontrakt ut med Reitan Convenience, og etter det blir han å gi seg. Sæther har drevet kiosken siden 2008. Nå håper han at nye drivere kan ta over kioskdriften.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

I elleve år har Dag Sæther drevet Narvesen- kiosken i den gamle Lund-butikken på Sjøvegan, og til sommeren går hans frachise-kontrakt ut med Reitan Convenience. I den forbindelse blir Dag Sæther å gi seg med kiosken, men han håper at kiosken vil få nye drivere. – Det søkes for tiden etter noen til å overta driften, men jeg vet ikke om det er noen som har sett sin interesse enda, forteller Dag til nettavisen.

Ingenting er klart

Foreløpig er det ingen som har meldt sin interesse for kioskdriften. Det kan Marit Sælid Johannessen som er HR og kommunikasjonsdirektør i Reitan Convenience konstatere. Hun understreker likevell at det nå søkes etter ny kjøpmann og håper at de får inn mange gode søknader. - Vi ønsker nye drivere. De som kan tenke seg dette, eller har spørsmål om drift, kan ta kontakt med meg, sier Sælid Johannessen til nettavisen.

Dag Sæther gir seg med kioskdrift til sommeren. FOTO: JON HENRIK LARSEN