Salangen-Nyheter

Ny virksomhet i Servicebygget:

Gjenåpnet fotklinikken

På bildet: Siv Eilertsen har nå gjenåpnet fotterapi- bedrift på Sjøvegan. FOTO: JON HENRIK LARSEN

På bildet: Siv Eilertsen har nå gjenåpnet fotterapi- bedrift på Sjøvegan. FOTO: JON HENRIK LARSEN

Etter å ha bodd noen år borte fra Salangen, er fotterapaut Siv Eilertsen (bildet) nå tilbake i bygda. Nå har hun gjenåpnet klinikken "Sivs Fotterapi".

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

Etter å ha flyttet fra Salangen for noen år tilbake er nå Siv Eilertsen tilbake til bygda. Nå har hun gjenåpnet sin gamle bedrift "Sivs Fotterapi" - og det i nye lokaler på Sjøvegan. - Jeg kom tilbake hit til Salangen etter å ha vært noen år sørpå. Når vi flyttet tilbake hele familien så bestemte jeg meg for å åpne bedriften min her også igjen. Nå holder jeg til i den gamle frisørsalongen i Servicebygget på Sjøvegan, forteller Siv Eilertsen til nettavisen.


Behov

I følge Eilertsen er det et godt grunnlag for å drive med fotterapi - også i Salangen. - Jeg har fått tilbake noen av mine faste gamle kunder her. Men stadig vekk kommer det nye til også, sier Siv fornøyd. Den driftige damen jobber for det meste med negelproblematikk og hard hud hos sine kunder. - Jeg har drevet i 8 år som fotterapaut og trives veldig godt i faget. Jeg gjenåpnet min klinikk her på Sjøvegan den 7.desember, og det har bare vært positive tilbakemeldinger. Mange kommer innom for å få julegaveide som f.eks et gavekort med fotterapi, sier Siv Eilertsen.


Tilgjengelig

Siv har valgt å være svært tilgjengelig i jobben sin til daglig. - Jeg er er ambulerende, så jeg kan godt dra på hjemmebesøk til personer for å hjelpe de med behandling eller med fotterapi. Man kan også bestille seg en time her hos meg på tirsdager eller torsdager da jeg har åpent her på klinikken, avslutter Eilertsen.

Annonse