Salangen-Nyheter

Lørdag sendes En Hyllest til Queen:

Gjensyn med Queen

På lørdag klokken 20:00 sender nettavisens web-TV opptak fra En Tribute til Queen konserten som Salangen musikkforening sammen med lokale musikere har fremført i vår og i høst. ARKIVFOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN

SJØVEGAN: På lørdag klokken 20:00 sender nettavisens web-TV opptak fra En Tribute til Queen konserten som Salangen musikkforening sammen med lokale musikere har fremført i vår og i høst.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Det storslåtte "En Tribute til Queen" showet som Salangen musikkforening sammen med en rekke lokale artister fremførte hele fire ganger; to i vår og to høst. Alle forestilingene endte med stående applaus og et tydelig fornøyd publikum. SN-Produksjon tok opp den siste av de to konsertene som ble avholdt i vår, og som nå endelig skal sendes til glede for en hel rekke (både nye, og gamle) Queen tilhengere. – Det er en like stor glede for oss å endelig få senne denne konserten som vi filmet i april. I tillegg ønsker jeg å rette en stor takk til næringslivet som har vært med å sponse denne produksjonen, forteller sjefsredaktør og eier av SN-Produksjon, Jon Henrik Larsen.