Salangen-Nyheter

Storelva gjestet Idrettsheia lørdag

Gjestene sikret seg tre poeng

Salangen møtte et sterkt Storelva- lag på Idrettsheia lørdag ettermiddag. FOTO: JON HENRIK LARSEN

Lørdag var det nok en gang hjemmekamp på Idrettsheia. Den tredje hjemmekampen i årets sesong. Motstander var Storelva fra Kvaløysletta i Tromsø. 

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse

Hjemmelaget spilte godt i kampen, men det var lite samspill som førte til vinnende mål for laget. Allerede etter 2 minutter spill sikret Per Kristian Sandvik Tagseth på Storelva det første målet i kampen, dermed 0-1 til gjestene.

Abdikarim Nuur Sabriye på Salangen er ikke enig i at resultatet skal være 0-1 for lenge og etter 8 minutters spill utligner han til 1-1 til hjemmelaget. Bare to minutter senere sørger Torbjørn Miklegard på Storelva for det andre målet i kampen for Storelva, stillingen er 1-2. Og over halvveis spilt 1.omgang når det er godt 25 minutter legger Storelva på det tredje målet i kampen for gjestene, som gjør at pauseresultatet blir 1-3. Målmannen fra Storelva er her igjen Per Kristian Sandvik Tagseth.

2.omgang = flere mål

Når 2.omgang er bare fem minutter gammel sikrer Storelva 1-4 resultat ved hjelp av spiller Torbjørn Miklegard. Når 61 minutter er spilt av kampen blåser dommer Preben Teigen Badar fra Kvaløya SK plutselig i fløyta, og ser rett på Salangen- spiller Iver Walør Sagerup. Han får et gult kort og en advarsel. For nettavisen er det uklart hva årsaken var til det gule kortet.

8 minutter senere når kampen er spilt 69 minutter så kommer Torbjørn Miklegard igjen, og legger på til det som blir 1-5 resultat i kampen sålangt.

Men Salangen- spillerne føler at de har ligget for lenge bakpå rent målmessig, og etter 76 minutters spill kommer Ivar Hognestad Fredheim i posisjon, og setter ballen i målburet til Storelva, og Salangen har fått sitt andre mål i kampen, stillingen er nå 2-5 på Idrettsheia.

Fire minutter senere, når det er spilt 80 minutter kommer Trygve Tobias Johansen i en unik posisjon, og legger på ytterligere ett mål til hjemmelaget, slik at stillingen blir 3-5. Etter 85 minutters spill oppstår en situasjon på kunstgressmatta der Salangen-spiller Iver Walør Sagerup er innvolvert nok en gang. Dommeren gir han et gult kort, som da blir to gule kort i kampen og dermed rødt kort - og utvisning fra banen.

Men det blir ikke flere mål i kampen. Dermed blir sluttresultatet 3-5 til Storelva over Salangen.

Dagens SIF- spiller forøvrig blir Snorre Ratkje, som er kåret av en jury på stadion.

Rundt 50 tilskuere var på fotballkampen lørdag mellom Salangen IF og Storelva. FOTO: JON HENRIK LARSEN

Rundt 50 tilskuere var på fotballkampen lørdag mellom Salangen IF og Storelva. FOTO: JON HENRIK LARSEN