ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
Salangen-Nyheter

Turister i Lavangen:

Gjester fra hele verden!

Innehaver av Fjellkysten Gjestehus, Tor Lyngmo er fornøyd med sommerens turisttrafikk. FOTO: JON HENRIK LARSEN

ÅBREKKA: Sommeren er en populær årstid for reise. Tor Lyngmo og Fjellkysten Gjestehus i Lavangen har denne sommeren huset turister fra mange forskjellige land.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Sist oppdatert: 30.07.2014 kl 00:00

ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse

Tor Lyngmo, innehaver av Fjellkysten Gjestehus, ønsker ikke å betegne sommeren som turistsesong. For Lyngmo strekker sesongen seg over hele året. - Det har hendt at vi har hatt flest turister på vinteren i løpet av et år, forteller Lyngmo. Sommeren har likevel budt på et turistmessig mangfold.

Turister fra alle kanter

Lyngmo kan fortelle at årets turister har vært både nordmenn, svensker, finsker, asiatere, amerikanere og midt-europeere fra mange forskjellige land. De fleste stopper innom en natt eller to før de reiser videre, mens andre blir boende i noen dager mens de reiser rundt på dagtid. Det helt store for turistene ser ut til å være norsk natur. - Det som er generelt for utenlandske turister er at de ønsker å oppleve naturen. Det er derfor utenlandske turister i de absolutt fleste tilfeller reiser til Norge, forklarer Lyngmo.

Jobber fremover

Lyngmo forteller engasjert at han har fått flere nye interessante henvendelser for vinteren, noe han syns er spennende. Videre forklarer Lyngmo at han foretrekker å jobbe fremtidsrettet. - I mitt hode jobber jeg nå med vinteren, legger han til.