Salangen-Nyheter

Barnesykkelløp på Idrettsheia:

- Gjør klar sykkelhjelmen

Det er lett å kjenne igjen stabben med den lilla-fargede t-skjorten deres på Idrettsheia. FOTO: PRIVAT

SJØVEGAN: Alt er bukka og klart til barnesykkel løpet som fyrer av stabben i dag på Idrettsheia. - Her blir det delt ut varm grillmat og masse moro for de som blir med, sier Tor Magnus Østvik.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Lamo Ungdomssenter Bufetat er klar til barnesykkelløpet de skal arrangere i morgen, og miljøterapeut Tor Magnus Østvik føler det skal bli kjempehyggelig. - Alle barn er velkommen til å delta, om man har vanlig sykkel, BMX-sykkel, trehjulssykkkel og videre. Alle som deltar får også diplom når de møter opp, sier Østvik fornøyd til nettavisen. Han legger til at for de som ønsker å ta en del av dette koselige oppmøtet, er det bare å møte opp på grusbanen oppe ved Idrettsheia kl. 17.00 i dag.

Grilling

Det er atletisk å være med på sykkeløp og lek, men uten mat og drikke, duger helten selvsagt ikke, og det har allerede blitt tatt hånd om. - Vi har lagt en plan at været skal bli fint i morgen, og godt vær og sykkelløp må følges opp med god mat, sier Østvik. Han vil gjerne takke Coop Extra, Rema 1000 og Gilde som har sponset grillmaten som skal nytes på barnesykkelløpet.

Ikke tilfeldig

I følge Østvik er det ikke bare tilfeldigheter at barnesykkelløpet blir kjørt i morgen. - De fleste har vel hørt om sykkelløpet Arctic Race of Norway som var innom Salangen i fjor. Dessverre flyttet de ned til Nordland, men Bufetat der Lamo Ungdomssenter er en del av er samfunnspartner med sykkelløpet, og der gjør vi så godt vi kan å sette lys på det store behovet vi har for fosterhjem, sier Østvik til nettavisen. Han legger til avslutnigsvis at Lamo Ungdomssenter Bufetat er lette å kjenne igjen ved Idrettsheia i dag. - Vi har på oss vår kjente lilla t-skjorter, så det er bare å komme og slå av en prat, avslutter Østvik.