Salangen-Nyheter

Lavangen paintballklubb i full rigging:

Gjør klar til reeball-helg

Nå er Svein-Ketil Olsen og resten av paintballklubben i full rigging før atter en helg med fart og spenning i Lauvhallen. Lørdag blir det fult kjør for de eldre, mens søndag kan også de helt ned i 6 år være med å spille.

TENNEVOLL: Nå er Svein-Ketil Olsen og resten av paintballklubben i full rigging før atter en helg med fart og spenning i Lauvhallen. Lørdag blir det fult kjør for de eldre, mens søndag kan også de helt ned i 6 år være med å spille.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Hele fredagskvelden er Lavangen paintballklubb samlet inne i Lauvhallen på Tennevoll hvor de driver å rigger opp for en ny helg med reeball. Leder i klubben, Svein Ketil Olsen forteller til nettavisen at de bruker vanligvis mellom to og to og en halv time på å rigge opp banen inne i hallen, og etter det pleier medlemmene å ha noen treningsspill utover kvelden. – Vi holder på til i ti - elleve tiden, sier Olsen.

Godt miljø

Så braker det løs på lørdag med reeball spill fra klokken 12 på lørdager hvor det da er aldersgrense ettersom det spilles med gass. Svein-Ketil forteller at det bleier å være god stemning å et godt miljø. På lørdagene er det en inngang på 250 kroner som inkluderer alt man trenger av utstyr for å spille, i tillegg er det kiosksalg med pølser, brus og sjokolade.

En gang i måneden møtes klubben for å spille reeball. Olsen forteller at det alltid er veldig sosialt og god stemning. FOTO: LAVANGEN PAINTBALLKLUBB

Gratis tilbud for unge

Søndagene er dedikert til den yngste gruppen som er for alle mellom seks og elleve år. Her har klubben valgt å ha gratis inngang, og de har opplevd en veldig stor oppslutning på dette. – Vi har hatt opp mot tretti unge som har vært med å deltatt på dette, å de synes det er veldig artig å spille. Vi bruker fjærbelastede pistoler, noe som gjør at vi kan ha en så lav aldersgrense, sier leder av paintballklubben, Svein-Ketil Olsen.