Annonse
Salangen-Nyheter

Sandra mot toppen...

Gjør lynkarriere i eget parti

Sandra Borch (t.v) har ikke vært medlem i Senterpartiet i mer en et og et halvt år, likevel har den unge jenta fra Lavangen allerede markert seg kraftig i partiet.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

På bildet:

Sandra Borch (t.v) fikk mange gode råd av tidligere leder i Senterpartiet, Åslaug Haga tidligere denne uka.

Det hele startet med vervet som kommunestyrerepresentant i hjembygda, etter bare noen måneder som medlem i partiet ble hun valgt som leder av Troms Senterungdom, noe som innebærer at hun er fast representant fra Troms i organisasjonens landsstyre. I høst ble jusstudenten i tilegg valgt inn på 3.plass på Troms Senterparti sin Stortingsvalgliste. Sandra har tydeligvis blitt lagt merke til i partiet, da hun for kort tid siden ble valgt til å sitte i internasjonalt utvalg i organisasjonen med hovedansvar for nordområdepolitikk.


Møtte Haga

Tidligere i denne uken møtte den unge politikeren Åslaug Haga i Tromsø, hvor de diskuterte nettopp nordområdepolitikk. Og begge er enig om at nordområdene må prioriteres, og derfor trenges det politikere som tørr og satse i nord. Sandras klare mål nå er og utvikle seg til å bli nettopp den politikeren som skal få resten av landet til å skjønne at det nå er på tide og satse mot nord, til dette får hun råd og veiledning av tidligere partileder Åslaug Haga.

Annonse