Salangen-Nyheter

Gjorde det bra i turnering

Salangen IF sitt damelag var i helga med på Kraftinorcup i Narvik. Turneringen ble avviklet som 7-er turnering i klassene småjente, jente og dame.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

AnnonsePå bildet:

Damelaget til Salangen gjorde det svært bra under fotballturnering i Narvik i helga.

I dameklassen var det 7 påmeldte lag; Mjølner1 og 2, Hardhaus1 og 2, Medkila, Kiruna og SIF-damene. Det ble spilt innledende runde fredag og lørdag, der alle lagene møtte hverandre. SIF-damene gjorde sine saker svært bra, og vant 5 kamper, og gikk på ett tap mot Mjølner 1. Laget endte på 2.plass etter innledende spill, bak nettopp Mjølner 1.

Til finalespillet

Søndag var det finalespill, det nr. 1 og 4. fra det innledende spillet møttes i en semifinale og 2. og 3. i den andre. SIF-damene møtte Hardhaus1, som de slo 4- 2 i den innledende kampen. Kampen endte 1 – 1 og Salangen- damene tapte siden påfølgende i straffespark-konkurransen. I bronsefinalen møtte SIF Hardhaus2, som de slo 3 – 1 i det innledende spillet. En svært jevn kamp endte med tap, 3 – 4, og dermed 4. plass for damene fra Salangen.Fornøyd

- Vi har hatt veldig bra treningsutbytte av turneringen, og har prestert svært godt synes jeg. Vi holder nivået til våre konkurrenter og spiller jevnt med alle lagene. Alle jentene holder godt nivå og har vært gode i helga, men vi kan kanskje trekke frem Benedikte Woll som scoret hele 11 mål, sier trener Eigil Rinstad til nettavisen.

Foto: Jon Henrik Larsen