Salangen-Nyheter

Salangen IF Turns juleoppvisning:

Gledesfyllt turnshow

Det var veldig mange flinkere turnere som visste seg frem på lørdagens juleoppvisning for SIF Turn. FOTO: JON HENRIK LARSEN

SJØVEGAN: Lørdagen var den tradisjonelle juleoppvisningen til SIF Turn i Salangshallen. Tilskuerbenken var fyllt opp av foreldre, besteforeldre, tanter, onkler og andre interesserte.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Salangshallen var pyntet i fin julestil med juletre og fin satengbakgrunn. Alle aldersgruppene innenfor turnforeningen visste seg fram, med det de hadde øvet på igjennom høsten. Men mest sjarmerende var nok de aller minste, som med fin musikk balanserte lett igjennom sitt program på juleoppvisningen. Også show- gruppen til turnforeningen visste frem en utrolig flott dans, som de skal ut på nyåret og representere Salangen med, innenfor ulike mesterskap.

Showgruppen fra 13 år og oppover visste frem dans, som de skal representere Salangen med på ulike stevner på nyåret. FOTO: JON HENRIK LARSEN

Store prestasjoner

Det var en tydelig stolt leder Rangfrid Masterbakk Karlsen i SIF Turn som underveis kunne fortelle om det som hadde skjedd den siste tiden på treninger og med oppladningen til juleshowet. I starten av showet fikk de minste turnene, ikledd små nissdrakter vise sine ferdigheter. Videre utover var det de mer eldre som opptrådte med aktiviteter på trampett og tumbling. I pausen var det selvsagt loddsalg og kaffe og kaker før det hele avsluttet med ett fellesprogram fra de aller minste til de eldste, noe som det virkelig sto respekt av for en flott turnforening.

Her er førskolegruppa fra 3 år og oppover på turnmatta, ilag med trener Tove Sletten. FOTO: JON HENRIK LARSEN