Salangen-Nyheter

Musikklivet i Salangen

Gledessang markerte dag

Lørdag formiddag markerte musikklivet i Salangen, sangen og musikkens dag. Det gjorde de med to minikonserter som ble holdt på utsiden av de gamle butikklokalene til Rema 1000 på Sjøvegan og i Sansehagen ved Salangen bo- og eldresenter.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse

Begge stedene ble konsertene tatt godt i mot av de fremmøtte.

Det var viseklubben Baluba ilag med Salangen Musikkforening og SalSing fra Salangen kirke som opptrådte og skapte gledestoner i sentrumsgatene sist lørdag.

- Jeg er glad vi fikk ordnet en slik konsert til tross for tida vi er i, sier leder av viseklubben Baluba, Inger Strand.

Salangen Musikkråd, som sto som arrangør ilag med de aktuelle aktørene, hadde forhåndsmeldt at opptaket av hele den innspilte konserten som ble gjort på forhånd i Salangen kulturhus lørdag, skulle legges ut i etterkant av arrangementet lørdag. Men dette er i skrivende stund ikke kommet ut på nett.

Tonje Utmo fremførte musikk ilag med resten av viseklubben Baluba under markeringen av sangens og musikkens dag, på tidligere Lundplanet på Sjøvegan. FOTO. JON HENRIK LARSEN

Mange hadde tatt turen til plassen for å høre på Salangen Musikkforening, viseklubben Baluba og SalSing. FOTO. JON HENRIK LARSEN

Mange hadde tatt turen til plassen for å høre på Salangen Musikkforening, viseklubben Baluba og SalSing. FOTO. JON HENRIK LARSEN

To unge flotte sangere fra SalSing fremførte melodien "Make you feel my love" av artisten Adele. FOTO. JON HENRIK LARSEN.

To unge flotte sangere fra SalSing fremførte melodien "Make you feel my love" av artisten Adele. FOTO. JON HENRIK LARSEN.