Salangen-Nyheter

Deltok på næringsmøte:

God deltakelse av unge

Flinke foredragsholdere på næringsmøtet i Gratangen. FOTO: RUBEN AKENES

ÅRSTEIN: Godt oppmøte av unge mennesker i Gratangen på siste næringsmøte i Gratangen Næringsforum gir gode håp for fremtiden. - Det var tilsammen 50 fremmøtte, sier Ruben Akenes i Gratangen Næringsforum.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Veggene i Astafjord Slakteri sin storstue nærmest bulet utover, da nærmere 50 personer var tilstede på næringsmøtet som ble holdt den 30. januar. Ikke før hadde de fremmøtte fått satt seg, så var det plutselig lunsj!. Tiden går fort i godt lag - sier de. Spesielt morsomt var de fremmøttes gode mottakelse av ungdommen, og flere fikk besvart sine spørsmål tilknyttet de unges syn på bosetting-og arbeidshverdagen i kommunen. Jonas Strand understreket at selv om kommunen og næringslivet er flink på tilrettelegging, så må unge ta initiativ selv. I nyere tid er både KUiK filmen, kontorfellesskap på Eliborg og etablering av grillbu på Foldvikøya, veldig gode eksempler på ungdom med handlingskraft.

Mersmak

Skal en bedømme tilbakemeldingene fra aktører og kommunestyre, så ga næringsmøtet mersmak. - Gratangen Næringsforum skal jobbe godt fremover for å samles på nytt. Det er mange bransjer i kommunen som har mye spennende på gang, og alle ser hva vi kan få til - viss vi samles og jobber sammen. Næringsforumet skal ta for seg flere bransjer fremover, og din deltakelse blir igjen viktig, sier leder Ruben Akenes.

ANNONSE
Annonse