Salangen-Nyheter

Skirenn for 36.gang:

God deltakelse i år

340 mennesker gikk i år Salangstrimmen i litt overskyet vær. Men stemningen var det ingenting å si på i løypa. FOTO: JON HENRIK LARSEN

SELJESKOG/ÅSHEIM: Det ble dessverre ingen ny deltakerrekord på søndagens Salangstrimmen. Men det gjorde ingenting når 330 deltakere var fornøyd med å ha fullført årets renn.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Rennet gikk for 36.gang i rekken, og det i et overskyet men fint vær. Fellesstarten gikk fra Seljeskog stadion til Åsheim grendehus i Øvre Salangen. De første deltakerne var allerede ute i skisporet fra kl. 09.30 på søndag morgen fikk nettavisen opplyst.

Heimdal på topp

Det skulle vise seg mot slutten av rennet, at det skulle bli Toralf Heimdal på i herreklassen som skulle stikke av med seieren i konkurranseklassen i år. Dette for tiende gang. I dameklassen var det Julie Waltenberg tok seieren.

Stoppestasjon på Steinelvlund

For fjerde året på rad ble det laget til den tradisjonelle suppestasjon ved Steinelvlund Camping i Bekkebotn. Her var det laget til saft og varme ønsker for deltakerne som sklei innom. Det var god stemning og folk som kom forbi ble heiet fram. Alt i alt var Salangstrimmen også i år gjennomført med glans både fra arrangørenes side og deltakernes side.

Se resultatlistene her:

- Trimklasse

- Turrennklasse