Salangen-Nyheter

Konsert torsdag kveld:

God gløgg fra Baluba

I år som i fjor sto viseklubben Baluba for å skape en varm stemning i en ellers travel førjulstid. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN

SJØVEGAN: Inne i Salangen kirke var det torsdag kveld varm julestemning da Baluba inviterte til den årlige julegløggen. Oppmøtet var upåklagelig og viseklubben hadde et høyst innholdsrikt program.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse

I en årrekke har viseklubben Baluba tatt ansvar for å gi salangsværingene en dugelig porsjon julestemning gjennom sin årlige julegløgg, og i år var det intet unntak. Torsdag kveld hadde mange mennesker samlet seg i Salangen kirke for nettopp denne begivenheten, drikke gløgg og spise pepperkaker, og ikke minst ta del i det gode samværet. Før Baluba entret scenen var det Superkoret ledet av Ruth-Bente Aglen som sto for en flott oppvarming med både korsang og en solofremføring av den unge, talentfulle Kristian på piano.

Superkoret består av 19 jenter og en gutt, og er ledet av Ruth-Bente Aglen. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN

Viseklubben skuffet heller ikke i år, denne gang frontet av de to dyktige damene Tonje Utmo og Katrine Mari Nordgård som startet kvelden med en duett av "Tenn Et Lys". Tema for kvelden var å gi en tanke til de som ikke har det så godt, og leste blant annet fortellingen om "Piken Med Svovelstikkene".

Vikseklubben Baluba: Front: Katrine Mari Nordgård, Tonje Utmo, Inger Strand, Eli Helene Johannessen, Ragnhild Fjellstad, Elin Brannvoll og Nils Arne Sjøseth (gitar). Bak: Tore Ratkje (piano), Arnfinn Hansen (bass), Tord Marthinsen (gitar). FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN