Salangen-Nyheter

Fjellkysten Gjestehus har opplevd:

God sommer og høst

Tor Lyngmo viser frem et av de nyoppussede rommene. FOTO: WENCHE KANSTAD

TENNEVOLL: Tor Lyngmo (bildet) på Fjellkysten Gjestehus har opplevd en god sommer og høst med overnatting. - Vi har hatt en økning hvert år siden jeg kjøpte anlegget, sier Lyngmo.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse

Om du skal gifte deg, eller har jubileum, så kan faktisk Fjellkysten Gjestehus tilby deg hele pakken. Der finner vi store festsaler, som gjøres mindre ved behov. Stort flott kjøkken som har en tilpasset meny. I tillegg har de 28 rom som pusses opp, og er tilpasset familier, enslige, og de som virkelig ønsker å finne ro og harmoni i en atmosfære som virkelig er i pakt med naturen, kommer til rette på Fjellkysten Gjestehus.

Tor viser frem et av rommene som har fått egen kjøkkenkrok. Her er det anledning å lage mat om man ønsker. FOTO: WENCHE KANSTAD 

Oppussing

Hele anlegget pusses opp, del for del. Nå er de i full gang med oppussingen av rommene. - Fargene er rolige, harmoniske, som vi finner igjen i naturen. De skal speile atmosfæren, forteller Tor. Hotellet ble malt i en tidsepoke hvor pastellfarger var veldig populært. Nå fornyes det gradvis med enkle, lyse farger gjevnt over, og det er en helhet å se i hele anlegget. - Resepsjonen blir tatt til slutt, når den er ferdig, er vi ferdig med hele oppussingen, forteller Tor.

Nye flotte senger som er i tidløs design preger en del av rommene. FOTO: WENCHE KANSTAD

Sesongen

- Første del av året var dårlig, det var lite yrkesreisende. Sommeren og høsten har vært bedre, forteller Tor. Fjellkysten har hatt en økning hvert år siden Tor kjøpte anlegget, på mellom 10% og 30 %. - Vi har en ambisjon om å øke kurs og konferanse biten etterhvert. - Foreløpig har vi ikke hatt så stor fokus på markedsføring, det har heller vært mer konsentrert om oppussingen, forteller Tor.

Vinter

Vinter-turistene lokkes til Fjellkysten ved bruk av nordlyset, som er en stor suksess. Tor er opptatt av å ha fokus på et marked i gangen, for å kunne tilby kvalitet til turistene. I år har Tor vært i England for å ivareta turistene derfra, og fortelle om den flotte opplevelsen de kan få hos Fjellkysten. Turister fra mellom Europa gir utrolig god tilbakemelding på sitt opphold på Fjellkysten.

På dette rommet ligger du faktisk å sover under bakkenivå. Svært spesielt, som med denne utsikten gir deg en følelse av å være inntyllet av naturen. FOTO: WENCHE KANSTAD

Samarbeid

- Vi har et utrolig godt samarbeid med Polar Park. Det er en konkret match mellom oss og de, forteller Tor. Gjester som er på Fjellkysten gjester ogå Polar Park i Salangsdalen. Videre fremover er det satt opp forskjellige arrangementer som skal skje på Fjellkysten. - Pensjonist-julebord med gammeldansmusikk fra Senja, har vært en suksess, kan Tor fortelle. - Vi ønsker å trekke folk hit, og prøver derfor å få til gode arrangementer, sier han.

Utrolig flott utsikt fra hotellet mot Lavangen. FOTO: WENCHE KANSTAD 

Utstyr

Fjellkysten låner ut ski, og truger til sine gjester som ønsker det. - Engelskmenn kommer hit og ønsker å låne bortover-ski, bare for at de har en drøm om å prøve dette, forteller Tor smilende.