Salangen-Nyheter

Maskinentrepenør i Lavangen:

God start for nytt firma

Thomas Røkenes og Mats Sjøseth trives godt i jobben.

Thomas Røkenes og Mats Sjøseth trives godt i jobben.

TENNEVOLL: Thomas Røkenes har startet sitt eget firma Røkeneshamn Maskin AS og det har fått en meget god begynnelse. Dagene er lange og arbeidet variert, men gutta trives med det de holder på med.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

Røkeneshamn Maskin AS er et nytt firma på Tennevoll som driver med maskinentrepenørvirksomhet og vedlikehold. Det ble startet 1 oktober i år av Thomas Røkenes, og det går veldig bra. - Vi har fått en 6 års kontrakt med Mesta på brøyting, noe som gir oss en solid grunnmur. Uten den hadde det vært vanskelig å starte, sier Røkenes.


Ulike oppdrag

Firmaet driver også med sandstrøing til både privat og offentlig sektor. - Vi strør blandt annet for eldre i kommunen og alle andre som måtte ønske det, og pågangen har vært så stor at vi har måttet kjøpe en automatisk spreder som vi har festet bakpå en pick-up, forteller Røkenes. De tar også diverse graveoppdrag. Til nå har de leid en gravemaskin, men planlegger å kjøpe vår egen til våren. Det er også aktuelt for de å ta på seg hogging og diverse skogsarbeid, så de har mange ben å stå på.


Flere ansatte

Thomas Røkenes har i dag 2 ansatte. En av de er Mats Sjøseth som er daglig leder. Men de planlegger å utvide til 3-4 ansatte i mai. Det blir lange dager i dette firmaet. - Vi er enda i oppstartfasen og vi holder på å innrede et verksted. Har man gravemaskiner og annleggsbiler, må man kunne skru på bilene. Vi kan ikke la veien snø igjen fordi det er noe galt med bilene, forteller Røkenes.

Annonse