Salangen-Nyheter

Stort oppmøte på dartturnering:

God steming på Indregård

– Vi er veldig fornøyd med oppmøte i helga, vanligvis er vi i underkant av 30 spillere, men i helga var vi førti, forteller medlem i Fryseriet Dartklubb, Kim Jarl Skaug Thomassen.

INDREGÅRD: I helga var det dartturnering inne på det gamle ungdomshuset i Indregård. Det var Fryseriet Dartklubb som arrangerte, og det var hele 40 deltakere fra Tromsø i nord, til Narvik i Sør.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Sist oppdatert: 01.03.2018 kl 00:00

Lørdag var hele 40 dart-entusiaster samlet inne på det gamle ungdomshuset i Indregård da Fryseriet Dartklubb arrangerte turnering. Det kom spillere fra både Tromsø, Narvik, Bardufoss og Malangen for å være med på denne dartturneringen. – Vi er veldig fornøyd med oppmøte i helga, vanligvis er vi i underkant av 30 spillere, forteller medlem i Fryseriet Dartklubb, Kim Jarl Skaug Thomassen i intervju med nettavisen.

Spilte i 8,5 timer

Når 40 spillere møtes til turnering går timene fort unna. Hver skal de spille 3 runder hver i hver serie, og rundt 21:30 på kvelden var siste finalespill gjennomført. Skaug Thomassen forteller at de har bare fått positive tilbakemeldinger fra de besøkende deltakerne. – De var veldig fornøyd, både med oppmøte og serveringen og at det ble slik det ble. De hadde ikke regnet med at det ble å komme så mange, så de var overasket. Inntektene fra helgas arrangement går til drift av klubben vår. Slike turneringer er viktig for at vi skal kunne opprettholde darttilbudet i kommunen, sier Kim Jarl Skaug Thomassen.

Alle kan komme å spille

Det er ikke nødvendig å være medlem av dartklubben for å være med å spille. Skaug Thomassen forteller at alle er hjertelig velkommen til å være med å delta. – Vi har åpent fra klokken 19:00 mandag og onsdag. Det koster 50 kroner å være med å spille, og 20 kroner for å være med på utgangslottoen om de ønsker. Da er det trekning på slutten av kvelden hvor det trekkes en vinner som får en premie, forteller Kim Jarl avslutningsvis.