ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
Salangen-Nyheter

Dugnad ved kunstgressbanen:

Gode hjelpere

Her skrus det på rekke og rad mens gjerdet rundt fotballbanen sakte men sikkert tar form. FOTO: RONNY ANDRÉ LØKKEN

TENNEVOLL: Kunstgressbanen tar form, og tirsdag kveld stilte mange opp for å hjelpe til.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Sist oppdatert: 01.08.2014 kl 00:00

ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse
ANNONSE

Artikkelen fortsetter etter annonsen.

Annonse

Tirsdag kveld inviterte LIF til dugnad ved kunstgressbanen. Omtrent 15-20 stykker møtte da opp for å hjelpe til med flytting av materiale samt bygging av gjerde rundt den nye fotballbanen. Med godt vær og godt oppmøte ble det hele en produktiv affære, som pågikk i omtrent 4 timer.

Ordfører i Lavangen, Erling Bratsberg, var en av de som stilte til dugnad tirsdag kveld. FOTO: RONNY ANDRÉ LØKKEN

God hjelp

Jan Ivar Strømseth ved LIF er fornøyd med oppmøtet og arbeidet som ble gjort. Han anslår at det ble arbeidet i 4-5 timer med gjerdinga tirsdag kveld, og anser det hele som et effektivt arbeid. - Det gikk veldig radig unna med gjerdinga. Det var flittige folk som holdt på der, så det gikk veldig bra, sier Strømseth.

Godt i rute

Strømseth forklarer at det onsdag eller torsdag spres gummigranulat utover banen, som er blant det avsluttende arbeidet som gjøres ved kunstgressbanen. Videre forteller Strømseth at kunstgressbanen muligens er klar til bruk i slutten av uka, og at det har vært snakk om at A-laget kan ha sin første trening på den nye fotballbanen fredag 1. august. I så tilfelle er banen klar for bruk hele to uker før den offisielle åpningen 15. august.