Salangen-Nyheter

Norges forsvarsminister til Salangen:

- Godt å komme nordpå

- Det er alltid godt å være i Nord-Norge. Spesielt når det er så kjempegod stemning som det er i dag, sier forsvarsminister, Ine Marie Eriksen Søreide. FOTO: ALEKSANDER WALØR

SJØVEGAN: Under det store arrangementet Arctic Race of Norway, fikk Salangen besøk av forskjellige mennesker. Blant andre Sjef for Hæren, Odin Johannessen og forsvarsminister Ine Marie Eriksen Søreide.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Sist oppdatert: 14.08.2017 kl 00:00

ANNONSE
Annonse

Det var en kjempegod stemning i regionen, og spesielt i Salangen når Arctic Race of Norway fikk sin avgang fra Sjøvegan sentrum på fredag. Arrangementet trakk til seg mange mennesker, og blant dem var forsvarsminister, Ine Marie Eriksen Søreide som sammen med ordfører i Salangen, Sigrun Wiggen Prestbakmo fikk æren til å klippe snora og startet fredagens etappe. - Det er alltid veldig fint å være i Nord-Norge og det var en kjempestas å bli invitert til å gjøre det, forteller forsvarsministeren til nettavisen.

Ordføreren i Salangen, Sigrun Wiggen Prestbakmo kom sammen med generalinspektør for Hæren, Odin Johannessen og forsvarsminister, Ine Marie Eriksen Søreide. FOTO: ALEKSANDER WALØR

Fotavtrykk i Troms

Forsvarsministerens dag startet i Sjøvegan og endte i Bardufoss, og hun kan kommentere på at Forsvaret også har stor lyst til å være med på slike arrangementer. - Det betyr utrolig mye for lokalsamfunnet og Forsvaret. I tillegg til å hjelpe, kan vi også øve oss under slike arrangementer, sier Søreide. Forsvaret har et stort fotavtrykk i Troms, og forsvarsministeren mener derfor det er naturlig at de er en del av store arrangement som Arctic Race of Norway. - Vi er med på å bidra til å sette ting på plass, i tillegg til å få logistikken rett, så det blir to fluer i en smekk, avslutter Søreide.