Salangen-Nyheter

Travel jul på Garsnes Brygge:

Godt besøk i jula

Andreas Utstøl har opplevd gode besøkstall på Garsnes Brygge igjennom jula som var. Turister fra blant annet England, Taiwan og Kina var å besøkte, og ikke minst opplevde Garsnes brygge i løpet av juletiden.

GARSNES: Andreas Utstøl har opplevd gode besøkstall på Garsnes Brygge igjennom jula som var. Turister fra blant annet England, Taiwan og Kina var å besøkte, og ikke minst opplevde Garsnes brygge i løpet av juletiden.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse

Ved Garsnes Brygge har det vært en travel jul med mange gjester kan daglig leder, Andreas Utstøl melde. Gjestene kommer fra over hele verden for å besøke Salangen nettopp på grunn av Garsnes, og for å oppleve nordlys og mørketid i all sin arktiske prakt. Tallene for jula viser at det har vært betydelig mer trafikk på Garsnes i år enn i fjor, noe Utstøl er svært positiv over. – Dette viser jo bare at vi blir mer og mer kjent. Vi har jo vært tilgjengelig via nettstedet booking.com i noen år, og den ratingen vi har klart å holde er veldig viktig for oss. Så der har de ansatte gjort en veldig god jobb, skryter daglig leder av Garsnes Brygge, Andreas Utstøl.

 Tallene for jula viser at det har vært betydelig mer trafikk på Garsnes i år enn i fjor, noe daglig leder, Andreas Utstøl er svært positiv over. 

Slo av lyset for gjestene

Blant de besøkende var det noen fra England som aldri hadde opplevd totalt mørke og stillhet før, og forespurte Utstøl om han kunne slå av lysene i lokalet, nettopp for å forsterke opplevelsen for sine britiske gjester. – For de var mørket og stillheten noe eksotisk å få oppleve, og det er jo bare artig når de spør om slikt, så det gjorde jeg selvfølgelig. Mørket og stillheten er noe man ikke skal undervurdere, sier Utstøl. Ettersom Utstøl nå har jobbet hver dag siden mars i fjor, er han nå klar for å ta ferie når resten av staben er kommet tilbake fra sine juleferier.