Salangen-Nyheter

Ellen driver yogastudio midt i Sjøvegan:

Godt for helsa og psyken

Ellen Sørensen er utdannet yogainstruktør og driver Yoga Livelily på Strandsentret på Sjøvegan. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN.

SJØVEGAN: Ellen Sørensen er utdannet yogainstruktør og har siden 10. mai drevet Yoga Livelily i andre etasje på Strandsenteret på Sjøvegan. - Det er en snill form for trening, sier Sørensen.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

I andre etasje på Strandsenteret er det nå åpnet et yogastudio hvor Ellen Sørensen er instruktør, hun forteller at tross nylig oppstart har hun mange som deltar på kurset hennes. 10. mai holdt yogainstruktør og medeier av Yoga Livelily, Ellen Sørensen sin første yogaklasse i sitt nye studio, det var første time av et kurs som går over fem uker som hun beskriver som en både fysisk og psykisk vårrengjøring av kroppen.

Ellen viser hvordan man styrker chakra punktene i kroppen ved hjelp av yoga og mantra. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN.

- Alle kan mestre yoga

Ellen forteller at målgruppen hennes er ganske bred og forteller at hun ønsker at sluttproduktet de får etter å ha vært hos henne skal være at de etterpå føler seg glad og oppløftet i tillegg til å føle at de har mestret å være på en yogamatte. - Yoga er sunt både for helsa og psyken, og jeg sørger for at de øvelsene vi gjør er tilpasset deltakerne slik at alle skal kunne klare det. Jeg er veldig opptatt av balanse i livet, og det mener jeg du kan få ved å ha balanse på matta, forteller Ellen Sørensen ved Yoga Livelily.