Salangen-Nyheter

Til tross for uvær:

Godt julemesse-oppmøte

Lørdag var det duket for årets førjulsmesse på Mental Helse Salangen, tross dårlig vær var oppmøte på topp av mange trofaste besøkende, og både lodd-, åresalg, mat og håndarbeidssalget gikk med fin flyt. Det var som vanlig den dyktige kokken Kjell Tunheim som sto for koking og servering også i år. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN

SJØVEGAN: Lørdag var det duket for årets førjulsmesse på Mental Helse Salangen. Til tross for dårlig vær var mange møtt frem. Det var både lodd-, åresalg, mat og håndarbeidssalg som gikk i fin flyt.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Så var det endelig klart for årets tradisjonelle førjulsmesse inne på Mental Helse Salangen, og det var mye liv inne på Møteplassens lokaler. På kjøkkenet sto som vanlig den dyktige Kjell Tunheim å laget en smakfull julemiddag, leder Sissel Fjelstad holdt kontroll på lodd- og åresalget, mens sekretær for Mental Helse, Elsa Normanseth styrte salget inne på håndarbeidsstua.

God stemning inne på håndarbeidsstua til Mental-Helse Salangen under lørdagens førjulsmesse. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN

Sylteflesk og krumkaker populært

I alt var det 46 personer innom den koselige julemessa på Møteplassen, Mental Helse Salangen denne lørdagen.  – Salget har gått ganske bra her i dag, men det kunne sikkert vært bedre. Vi har solgt en god del av både lester, votter og en del luer. Sylteflesk og krumkaker ble vi fort fri for, forteller Elsa Normanseth til nettavisen.

Det finnes et bra utvalg varer, og for de som ikke fikk anledning til å komme på denne julemessa, oppfordrer Elsa Normanseth at det vil være mulig å komme innom å handle hver tirsdag og onsdag fremover i perioden 10:00 til 14:00 og annenhver lørdag. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN.

ANNONSE
Annonse