Salangen-Nyheter

Takker treneren:

Godt lagspill førte til seier

Emil Thomassen (t.v.), Sindre Ask Sagerup og Christian Sørensen er stolte av helgas seier under Coop Idrettsheia Cup. FOTO: ALEKSANDER WALØR

SJØVEGAN: Coop Idrettsheia Cup ble i helga gjennomført med hele 97 påmeldte lag. Selv om konkurransen var stor med mange motstandere gikk fotballaget ØSIL til topps og vant cupen.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse

Det var bortimot tusen aktive deltakere som møtte opp på Idrettsheia for å ta en del i turneringen, og det antas at det var totalt over 3000 mennesker på Idrettsheia. Med god lagånd og enda bedre konkurranse ble helga en suksess. Spesielt for Øvre Salangen Idrettslag som scorte gull under arrangementet. Emil Thomassen, Sindre Ask Sagerup og Christian Sørensen var med på vinnerlaget under helgas fotballkamper, og de er kjempefornøyde med resultatet de fikk i helga. - Helga var super, mest på grunn av at vi vant, sier Emil Thomassen og ler til nettavisen. Sindre Ask Sagerup kommenterer videre at det var et godt lagspill som gjorde susen under kampene. - Pasningsspillet og samholdet mellom lagspillerne var nok grunnen til at vi nådde toppen, sier han fornøyd.

Det var et voldsomt godt oppmøte under cupen i helga. Alle koset seg på Idrettsheia hele lørdagen.

Trener mye

Guttene bruker mye av sin fritid til å spille etter skolen og øver mye mellom hver fotballkampene. - Vi øver mest på de tekniske triksene, head-in, lengre pasninger og sånt, sier dem til nettavisen. Guttene legger til at det er all den treningen på lagspill som gjorde at de vant turneringen. - Treneren vår kjører oss hardt, men vi er glade for det. Vi skal fortsette med å vinne framover på alle kampene videre, avslutter guttene og takker treneren Odd- Lennarth Thomassen.

ØSIL ble vinner av Coop Idrettsheia Cup 2016 etter finaleseier 2-0 over Ibestad. FOTO: PRIVAT