Salangen-Nyheter

Inn i det nye året med mange smell:

Godt nyttår, Salangen!

Sjøvegan gikk inn i det nye året med mange smell. FOTO: JON HENRIK LARSEN

SJØVEGAN: Med mildvær i lufta ved midnatt ble år 2016 smelt inn med flere flotte fyrverkerier omkring i Salangen. Det smalt spesielt godt på Sjøvegan i over 20 minutter inn i det nye året.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse
Annonse

Allerede 10-15. minutter før midnatt hadde folk startet og sende raketter opp i luften over Sjøvegan. Men det tok skikkelig av når klokken ble 00.00. Det virkelig kokte i luftrommet over regionsenteret. Flere mennesker hadde funnet veien til sentrum av Sjøvegan ved midnatt for å få med seg fyrverkeriene. Spesielt de som hadde egen privat fest på Salangen kulturhus gikk ut for å se fyrverkeriene som ble skutt opp fra husstandene.

Den store Skårvika- smellen

I Skårvika slo Jens Viktor Steinsund og Tone Steinsund til med et skikkelig rakettshow. De ventet til de fleste rakettene var skutt opp omkring i Salangen, så like før 00.10 gikk de første rakettene i luften fra plenen til familien Steinsund i Skårvika. Rakettene som ble sendt opp fra grenda like utenfor Sjøvegan- sentrum, kunne man se nesten overalt hvor du var lags Sagfjorden i natt. Folk var i gått humør og ropte "Goooodt Nytt år.... ! "