Salangen-Nyheter

Flerkulturell ungdomskveld:

Godt ungdomsoppmøte!

Her er fire fornøyde ungdommer som deltok på ungdomskvelden på Velve, sist onsdag. FOTO: RØDE KORS SALANGEN

SJØVEGAN: Onsdagen arrangerte de frivillige i Røde Kors Salangen i sammarbeid med ungdomene på mottaket en flerkulturell kveld på Velve ungdomsklubb, for ungdommer i kommunen fra 14 til 18 år.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse

Det var tydelig at det ble et populært arrangement blant ungdommene i Salangen. - Vi hadde håpet på et godt oppmøte, men hadde aldri drømt om at det ville bli over 45 ungdommer inne i lokalene, noe som vi er svært glade for å oppleve. Noen av ungdommene var fra Salangen, og vi er utrolig glad for å kunne oppleve at kulturene kan blandes, og har virkelig tro på at dette er noe som bør gjennomføres flere ganger, melder Røde Kors i Salangen.

Mye å finne på

I ungdomsklubben "Velve" er det mange forskjellige aktiviteter, som TV, bilijard og flere forskjellige spill. Klubben påpeker at morsmål og språkforskjeller ikke er en hidring når de spiller spill, og at de ser at det er et godt engasjement. På onsdag hadde de en dansekonkurranse, hvor Røde Kors sine frivillige ble med ungdommene på dansegulvet. - Musikk og dans er også et felles knutepunkt for ungdom, hvor språk ikke er noen hindring, melder Røde Kors- laget.