Salangen-Nyheter

Skal ha åpen gård:

- Gøy med Gro 4H

Gro 4H inviterer alle til Haugvang 4H gård i Salangen til "Gøy på Landet". FOTO: PRIVAT

HAUGVANG: Lyder grønnsakssuppe laget av nyhøstet ingredienser fra en grønnsakshage, hjemmelaget smoothie og ridning spennende ut? Da har Sonja Svane Johnsen en gladnyhet til det glade folkeslaget i Salangen.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Annonse

Med klart hode, varmt hjerte, flinke hender og god helse er Gro 4H klar til å ta i mot glade salangsværinger på åpen gård, søndag 24. september. Arrangementet heter "Gøy på landet" og er en årlig glede for både barn og voksne. Gledelig ønsker Sonja Svane Johnsen ved Gro 4H alle velkommen til alt det flotte de har planlagt på 4H-gården på Haugvang. - Det blir mulig å få i seg god mat, og være med på masse aktiviteter. Vi har grønnsakssuppe laget fra råvarer rett i fra grønnsakshagen vår, også blir vi som vanlig å steke sveler ved siden av, forteller Johnsen til nettavisen.

Traktortur og ridning

På den flotte 4H-gården blir det ikke bare stillesitting og fordøying av god mat. Johnsen deler med nettavisen at de også har flere aktiviteter på gården, som innebærer både motor og dyr. - Vi skal få i gang traktortur for de som ønsker det, og vi har hest på gården som betyr at alle som vil også kan ta en ridetur, sier hun fornøyd. Johnsen legger videre til at barna også får kose med dyrene på gården. - Vi har en kanin som liker å bli lekt med, i tillegg til at vi har småkyr, høns og som nevnt hesten. Geitene er for øyeblikket ute, og sauene er på fjellet, hvis de ikke har kommet ned. Da kan man hilse på dem også, forteller Johnsen til nettavisen. Avsluttende kommer det også fram at den velkjente smoothiesykkelen også står klar til bruk. - Da kan man lage noe godt på gården, avslutter Johnsen og ler.