Salangen-Nyheter

Salangen menighet reiser til Senja:

Grete skal ut på tur

Grete Glemmestad inviterer folk til en spennende tur til Senja Familiepark. ARKIVFOTO: ALEKSANDER WALØR

SJØVEGAN: Salangen menighet har planlagt å dra på tur til Senja Familiepark, de inviterer familier fra Salangen til å være med på en hyggelig aften med mat og kos. - Jeg håper det blir fint vær, sier sogneprest Grete Glemmestad.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

ANNONSE
Annonse

Søndag 12. juni leier Salangen menighet hele Senja Familiepark når de arrangerer friluftsgudstjeneste kl. 12.00. - Vi kommer til å gjøre koselige aktiviteter, blant annet synge, leke, høre på fortellinger og dramatisere, sier sogneprest Grete Glemmestad til nettavisen. Hun forteller at de som vil være med til Senja Familieparken kan møte opp ved Salangen kirke kl. 10.30 for å reise sammen til Senja. Det kreves ingen påmelding for å være med, men om deltakerne ikke har mulighet for å komme seg til parken er det mulig å ta kontakt med kirkekontoret for å avtale skyss.

Hyggelig

- Når vi kommer til Senja begynner vi med gudstjenesten i parken, etter det skal vi hygge oss med god mat og drikke. Vi skal også grille, sier Glemmestad til nettavisen. Hun legger til at folk må ta med egen grillmat. - Dersom det blir dårlig vær denne dagen, kan vi gjøre andre ting. Trivelig skal vi få det uansett vær, sier Glemmestad til nettavisen. Menigheten ønsker alle velkommen til en trivelig dag på Senja Familiepark.

ANNONSE
Annonse