Salangen-Nyheter

Vårtegn hos Felleskjøpet:

Grønnere på andre siden

Det enkleste hagearbeidet krever ikke evne til å sitere et leksikon av blomsterarter og gjødsletips, men det er mange alternativer å velge i og Sigbjørn Larssen ved Felleskjøpet er blant de ansatte som vil svare på vanskelige spørsmål. FOTO: BENJAMIN BJØRKLI

SJØVEGAN: Endelig kan vi parkere snøskuffen bak i boden, og dra fram shorts og solbriller for den varmeste tiden for oss nordlendinger i vente. Men ikke alt har overlevd vinteren, og de som liker å stelle i hager må begynne å brette opp ermene.

Salangen-Nyheter
Nye Salangen-Nyheter AS

Publisert:

Når vår og snøsmeltingen tar til opplever mange overvintringsskader både i hagen og på plenen sin. Da er felleskjøpet i Sjøvegan redningen for de som vil ha litt grønnere gress enn på andre siden. - Vi begynner å bli klar, og har fått inn det meste til hagestell. Det er bare å komme til oss. Vi kan gi veiledning og har alt fra plantejord til frø og blomsterjord. Fra kunst- og naturgjødtsel i pelletsform og hageredskaper, til minidrivhus sier en engasjert butikkselger Sigbjørn Larssen til nettavisen.

I følge Sigbjørn Larssen, er varene klare til sommersesongen, og de står parat for å gi veiledning og tips. FOTO: BENJAMIN BJØRKLI

Sommertelt

Selv om det er tidlig og vi i morgen skriver av 1. mai, har felleskjøpet allerede satt opp sommerteltet som blir å stå utenfor butikken til en litt kaldere tid i framtiden. - Ja, teltet er allerede satt opp og faktisk er det allerede kommet inn varer som hage- og terassemøbler, og diverse videre. Vi venter ennå på å få inn flere varer, slik at vareutvalget blir komplett mot sommeren avslutter Sigbjørn Larssen til nettavisen.